Om LVD

Historien om LVD Gruppen

LVD er oppkalt etter sine grunnleggende fedre, Jacques Lefebvre, Marc Vanneste og Robert Dewulf. LVD ble etablert på 1950-tallet og fikk anerkjennelse som en presisjonsbremseprodusent. Betydelig vekst på 1990-tallet, som inkluderer kjøp av Strippit, Inc. i 1998, en amerikansk produsent av turret stansepressutstyr og tilsetning av laserskjæringsprodukter til porteføljen var med på å posisjonere selskapet som en ledende innen laser, stansing og bøying teknologi.

I dag tilbyr LVD et komplett utvalg av integrerte produkter for det globale metallbearbeidingsmarkedet. Selskapet har fem produksjonsanlegg og er aktivt i mer enn 45 land etter prinsippet om lokal salg og service for hver region.

Historien om LVD Scandinavia AS

LVD SCANDINAVIA AS leverer maskiner til den norske metallbearbeidende industrien og har gjort det siden 1978.

LVD SCANDINAVIA AS gir deg profesjonell service og support som sikrer din investering år etter år!

Vår erfaring innen platebearbeidingsindustrien strekker seg tilbake til 1960-tallet. Dette betyr at du får råd og service fra konsulenter som kjenner din virksomhet og din bedrifts behov.

LVD SCANDINAVIA AS er et norskeiet datterselskap av LVD Company N.V.
Vi er Norges eneste distributør av LVD kvalitetsmaskiner, Flow Corporation Vannjet skjæremaskiner, Wöhler avgradingsmaskiner, Crippa rørbøyemaskiner, Behringer båndsager, Behringer Eisele sirkelsager og MG platevalser.

VERDENSOMSPENNENDE SERVICE & SUPPORT
Kundeservice- og support-infrastruktur er representert i over 45 land verden over.

Vi kan levere både kantpresse-verktøy, kniver for platesakser og linser, dyser for LVD, Bystronic, Bayler, Trumpf, Finn-power, Amada, Prima, Baycal, Ermaksan, Safan, Durma, osv.

Kontakt LVD SCANDINAVIA AS for ekspertråd om de beste løsninger for din bedrift.