Flow Lansere nye vannskjærere

Flow som er verdensledende innen vann jet, tilbyr det mest modeller i alle størrelser og til alle budsjetter. Flow gjorde vann jet raskere, mer nøyaktig. Flyttet grensene for trykk oppover på 6500 bar. Laget muligheten til å skjære komplekse former, samtidig gjør det enklere å bruke.
Vi hjelper våre kunder skjære alt, fra prototype til produksjon, produkter av alle former og størrelser. Med flere nyvinninger, mer innovasjon, flere patenter, mer lidenskap.

NanoJet
NanoJet er et svært nøyaktig, liten-format vann jet maskineringssenter. Banebrytende design, er vår NanoJet en lukket, alt-i-ett-løsning som gir presis, ren og stille skjæring.

Mach 300
Mach 300 er bygd for å gi pålitelig ytelse som du kan stole på. Kombinere avansert Flow vann jet teknologi i en liten pakke, minimerer Mach 300 innvirkning på gulvplass – og din lommebok.

Mach 500
Mach 500 er uten sidestykke i nøyaktighet, hurtighet og fart, noe som gjør den til mest produktive løsningen. Systemet er revolusjonerende når det gjelder pålitelighet og produktivitet, støttet av den eneste omfattende serviceprogram i vann jet. Unikt fleksibel, kan Mach 500 være alt du vil, eller akkurat det du trenger.

PDF prospekt

Flow_Mach500_

DataSheet Mach 300

NanoJet_Data-Sheet